Social
Events
 

08

Coates Hire Ipswich SuperSprint

Queensland Raceway

28 - 30 July 2017

TRACK FACTS

LENGTH - 3.12km
DIRECTION - CLOCKWISE
AVG SPEED - 162km/h
FAST POINT - BACK STRAIGHT
MAX SPEED - 255km/h
SLOW POINT - TURN 3

Queensland Raceway was designed after exhaustive and ongoing consultation with Australia's greatest motorsport heroes. Consideration to speed, safety and passing possibilities as well as spectator viewing have been combined to provide what is to be a benchmark for circuit design.

Racing direction is clockwise. There are six corners, with four gravel traps, four overtaking areas under brakes. The circuit has a slight rise and fall of around 2m for drainage.

RACE SCHEDULE // RESULTS
 
Friday, 28 July 2017
StartFinishSessionDurationResults
11:05 11:35 Additional Driver Practice 30 minutes Available
12:55 13:40 Practice - Part 1 45 minutes Available
15:00 15:45 Practice - Part 2 45 minutes Available
 
Saturday, 29 July 2017
StartFinishSessionDurationResults
10:45 11:30 Practice - Part 3 45 minutes Available
13:30 13:45 Qualifying 15 minutes Available
16:15 17:15 Race 15 39 laps Available
 
Sunday, 30 July 2017
StartFinishSessionDurationResults
11:40 12:00 Qualifying 20 minutes Available
14:05 15:35 Race 16 65 laps Available
 
NEXT EVENT COUNTDOWN BROUGHT TO YOU BY TAG HEUER:

RED ROOSTER SYDNEY SUPERNIGHT - PRACTICE 1

© 2018 Fabian Coulthard - Website Engineering by Pixelrock